به گزارش خبرنگار گروه علمی و آموزشی ایرنا، یقینا یکی از موضوعات و معضلات کنونی است که بر عملکرد بسیاری از فعالان ا،یستم نوآوری و فناوری کشور که متشکل از دانش بنیان ها، استارتاپ های جوان و مخترعان نخبه و بسیاری است، سایه افکنده است. ایده پردازان کمبود سرمایه لازم برای پیگیری و اجرای طرح ها و ایده های فناورانه خود تا مرحله نهایی یا بازاریابی محصول.
معضلی که اگرچه نهادهای ،تی مانند معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به همراه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و چندین صندوق پژوهشی و فناوری در صدد رفع آن هستند، اما محدودیت های مالی بر سر راه آن وجود دارد. از سوی دیگر، ا،یستم نوآوری و فناوری کشور با وجود تعداد زیادی از فعالان این سیستم، با تنگناهایی در ارائه حمایت های مورد نیاز و مورد نیاز از متخصصان فناوری مواجه است.
بر این اساس، در سال 1397 به منظور فراهم ، بسترهای لازم برای سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی در پژوهش و فناوری، در ماده 100 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، به ،ت اجازه داده شد. ایجاد صندوق های غیر،تی برای تحقیقات و فناوری برای حمایت از مشارکت در پروژه های تامین مالی جمعی.
زیرا به ثمر نشستن ایده های خلاقانه قطعا نیاز به سرمایه اولیه دارد و تامین مالی جمعی مستقیما این مانع را برطرف می کند، چرخاندن چرخ رشد و شکوفایی شرکت ها با کمک مستقیم مردم، گردش سرمایه های اندک بدون استفاده و همچنین سودآوری بهینه پروژه ها. . به دنبال سرمایه اندک خواهد بود.
یکی از این صندوق های حمایتی که در بهمن ماه سال 95 تاسیس شده و توانسته است خدمات مالی مختلفی را برای بازاریابی پروژه های فناوری به فعالان دانش بنیان و ایده پردازان کشور ارائه دهد، قرار است همزمان با آغاز به کار شانزدهمین نمایشگاه صنعت باشد. مالی که امروز جمعه 28 مردادماه در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرد ضمن ارائه آ،ین خدمات و دستاوردهای خود به فعالان صنعت مالی کشور، سرویس جدید خود را تحت ،وان “پلتفرم تامین مالی جمعی نوین کاراد” ذره جسم مستقیم این به ،وان اولین پلتفرم تامین مالی جمعی با واحد پولی ریال سعودی معرفی خواهد شد.
به گفته مسئولان این صندوق، ارائه این سرویس و ابزار جدید، چشم انداز جدیدی را برای تامین مالی شرکت ها مبتنی بر دانش و فناوری ایجاد می کند و فرصت خوبی برای سرمایه گذاری سودآور و مطمئن برای سرمایه گذاران این پلتفرم است و انتظار می رود که مورد استقبال گسترده بازدیدکنندگان نمایشگاه از این غرفه قرار گیرد.
اجرای مرحله اول فنوار کارت، سامانه تخصصی ارائه خدمات به شرکت های دانش و فناوری در سراسر کشور کارگران این واحدهای فناور نیز بخشی از برنامه های این صندوق در طول برگزاری نمایشگاه خواهند بود.
علاوه بر تشریفات افشای پلتفرم تامین مالی جمعی برای یکی از بانک های ،تی با همکاری این صندوق و همچنین انعقاد چندین تفاهم نامه و قرارداد همکاری با سیستم بانکی، شرکت های بیمه، موسسات سرمایه گذاری و املاک بزرگ ،تی در ایام برگزاری نمایشگاه صنعت مالی از دیگر برنامه های این مجموعه است.
راه اندازی قطعی جدیدترین پلتفرم ها و سامانه های مالی همزمان با شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی از جمله «پلتفرم تأمین مالی جمعی نوین کاراد» به ،وان اولین پلتفرم تأمین مالی جمعی ریالی کشور و فاز اول «تکناور کارت» به ،وان سامانه تخصصی ارائه خدمات دانش به موسسات. در سراسر کشور از جهت ارائه خدمات مالی به موسسات دانش و تکنسین های کشور که بارقه امید را هر چه بیشتر در دل آنها بازگرداند.
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) به ،وان بزرگترین و تاریخی ترین رویداد دو دهه اخیر در حوزه مالی، سرمایه گذاری و فناوری های مالی کشور صبح امروز جمعه برگزار شد. 28 مردادماه سال جاری با حضور مسئولان و، اقتصاد و دانش بنیان معاون علمی، فناوری و اقتصاد ریاست جمهوری، کمیسیون مالی مجلس و مهمانان خارجی در تالار خلیج ، تهران آغاز به کار کرد. نمایشگاه بین المللی.
معرفی توانمندی ها، دستاوردها و هم افزایی نهادهای مالی داخلی و خارجی از جمله نمایش آ،ین دستاوردها و توانمندی های کشور در حوزه صنعت مالی، آشنایی شرکت ها و سازمان های ایر، با آ،ین فناوری های جه، در نمایشگاه، جذب داخلی و خارجی. سرمایه گذاری خارجی و توسعه تعاملی فرهنگ سازی از طریق برقراری ارتباط مستقیم، جلب اعتماد عمومی، جمع آوری پول های گمشده در جامعه و رسیدن به مسیرهای مولد از طریق پس انداز در بانک ها از مهمترین اه، این نمایشگاه است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این نمایشگاه تا 31 مرداد ماه جاری از ساعت 8 الی 15 میزبان عموم مردم، کارشناسان و علاقمندان به بورس، بانک، بیمه و سایر حوزه های اقتصادی است.