اولین المپیاد بازی های فکری دانش آموزان چگونه برگزار شد؟
انتشار: دی 07، 1403
بروزرسانی: 08 اردیبهشت 1404

اولین المپیاد بازی های فکری دانش آموزان چگونه برگزار شد؟


به گزارش گروه علمی ایرنا، نخستین المپیاد بازی های فکری دانش آموزان ایر، که فراخوان شرکت در آن 7 مردادماه منتشر شد؛ از سوم تا پنجم آذر ماه سال 1403 هجری شمسی در قالب اردوی آموزشی علمی و آموزشی به نام جام جهش به همت دانشگاه الجهاد حوزه هنری و با مشارکت مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. و، علوم، تحقیقات و فناوری.

رویداد جام جهش در صبح روز 12 دی ماه 1403 هجری شمسی با حضور 160 دانشجو از بیش از 60 دانشگاه سراسر کشور با هدف ارتقای تفکر انتقادی، خلاقیت، همکاری گروهی و توسعه صنعت بازی ایران در مطابق با هویت فرهنگی ملی، با حضور رئیس جهاد دانشگاهی و دبیر المپیاد بازی ها، نخستین پژوهش فکری دانش آموزان ایر،، رئیس مجتمع پژوهشی شهدای جهاد اسلامی، نمایندگان و،خانه علم، دانش آموزان شرکت کننده، داوران، مربیان، صنعت گران و تولیدکنندگان در عرصه بازی های کشور در افتتاح مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی شهدا.

دانش آموزان شرکت کننده که یک روز زودتر پذیرفته شده و در مجتمع تفریحی و اقامتی عصار کردان اسکان داده شده بودند، به مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد اسلامی واقع در هیلگرد استان البرز منتقل شدند تا اردوی آموزشی این رویداد رسما آغاز شود. مراسم افتتاحیه

اردوی علمی آموزشی جام جهش در تاریخ 12 و 13 آذرماه برگزار شد و نمایشگاه جانبی بازی های فکری منتخب این رویداد نیز در این اردو برگزار شد. این نمایشگاه به نمایش بهترین طرح ها و نوآوری های دانش آموزان مرتبط با صنعت بازی اختصاص داشت. حامیان مالی این رویداد از جمله اسکیپ زوم، باشگاه بازی های فکری دان، شریف گیم، چترنگ و گروه مدریک که از بازیگران اصلی صنعت بازی در کشور هستند نیز در محل کمپ حضور داشتند و فعال بودند.

برنامه اولین روز این رویداد ملی پس از افتتاحیه شامل برگزاری کارگاه آموزشی با ،وان اصول صنعت بازی توسط تیم مدرک گروپ از ساعت 11 الی 13، دور مقدماتی دور مقدماتی - برگزاری مسابقات بازی از ساعت 14 می باشد. از ساعت 16:00 و بازی های پانتومیم مقدماتی (رومیزی) از ساعت 16:00 الی 18:00 در دو گروه آقایان و بانوان به صورت جداگانه برگزار شد. روز چهارم دی ماه نیز برای برگزاری مرحله نیمه نهایی و پای، مسابقات در سه دسته بازی های رومیزی، پانتومیم و نقش آفرینی سناریوی شاهنامه تعیین شد.

دانشجویان شرکت کننده که به مراحل بعدی لیگ های رقابتی راه یافتند در ساخت مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی به رقابت پرداختند و سایر دانشجویان نیز برای بهره مندی از ویژگی های کیوسک ها در فعالیت های آماده شده در کیوسک ها شرکت ،د.

دو کارگاه آموزشی تحت ،وان گیمیفیکیشن نیز توسط تیم مدرک گروپ در دو ،ت صبح و عصر به مدت 4 ساعت برگزار گردید. مدیر کارگاه های آموزشی دومین روز المپیاد بازی های فکری، میلاد جرحمی از مدرسین مطرح در حوزه بازی سازی بود.

این مراسم همچنین با وجود تعطیلی ادارات، مدارس و دانشگاه ها روز چهارشنبه (14 دی) با حضور دکتر مسلمی نائینی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی به پایان رسید. وحید شلشی، معاونت فرهنگی و اجتماعی و، علوم، تحقیقات و فناوری; مهدی بسولی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و جمعی از نمایندگان و، علوم و دانشگاه ها به میزب، رئیس جهاد دانشگاهی هنر و دبیر این المپیادها.

اولین المپیاد بازی های فکری دانش آموزان چگونه برگزار شد؟

کمک هزینه 100 و 50 میلیون توم، به تیم های برتر المپیاد بازی های فکری

معاون فرهنگی و اجتماعی و، علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم اعلام کرد: با هماهنگی معاونت فناوری و نوآوری و، علوم، علاوه بر اعطای تندیس و جوایز نقدی، حمایت هایی از قبیل کمک های بلاعوض به ارزش 100 و 50 میلیون تومان راهنمایی رایگان برای یک سال و فراهم ، شرایط استقرار در پارک های علم و فناوری برای عرضه بهترین آثار در نظر گرفته شده است.

وحید شلشی با تاکید بر پویایی محیط های دانشگاهی و ارتقای فعالیت های گروهی گفت: برگزاری این المپیک دانش آموزی علاوه بر ایجاد رقابت سالم، فرصتی برای ارتقای تعاملات دانشجویی و ایجاد تجربیات ارزشمند زندگی تحصیلی بود. زندگی در محیط دانشگاهی نباید به تحصیل محدود شود، بلکه باید بستری برای رشد اخلاقی، بردباری، جستجوی حقیقت و زمینه ساز نوآوری و خلاقیت باشد.

تاکید بر جایگاه مشورت و همکاری جمعی در تعالیم اسلامی

رئیس جهاد دانشگاهی همچنین بر نقش جهاد دانشگاهی در حمایت از ،ت ها در عرصه های مختلف تاکید کرد و گفت: برپایی المپیاد بازی های فکری دانش آموزان در راستای همین رسالت و با هدف ارتقای مهارت و مهارت طراحی و اجرا شد. فعالیت های فرهنگی برای دانش آموزان

حسن مسلمی ننه وی با اشاره به جایگاه تدبر و همکاری جمعی در آموزه های اسلامی گفت: یک چهارم آیات قرآن کریم دعوت به تدبر و تدبر است که بیانگر ارزش منحصر به فرد تفکر در دین مبین اسلام است. تمرکز بر فعالیت های گروهی، مانند نماز گروهی، اهمیت مشارکت گروهی در تعالیم اسلامی را نشان می دهد. المپیاد بازی های فکری دانش آموزان ایر، نمونه عینی این اصول است که می توان آن را الگویی موفق برای سایر فعالیت های دانش آموزی دانست.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که نتایج این بازی های المپیک نه تنها پاسخگوی نیاز بازار داخلی باشد، بلکه جایگاه شایسته ای برای برگزاری بازی های ایر، و اسلامی در سطح بین المللی فراهم کند. چنین دستاوردهایی می تواند نقش مهمی در شناساندن فرهنگ و هویت ایر، به جه،ان داشته باشد.

اولین المپیاد بازی های فکری دانش آموزان چگونه برگزار شد؟

ساده سازی در دانشگاه ها استراتژی اصلی المپیاد بازی های فکری

در این مراسم رئیس جهاد دانشگاهی هنر و دبیر اولین دوره بازی های فکری دانشجویان ایران در این مراسم گفت: این رویداد برای اولین بار بر اساس نیازسنجی و با همکاری جهاددانشگاهی و فرهنگیان برگزار شد. معاونت و، علوم به منظور فراهم آوردن زمینه من، برای شناسایی استعدادها و تقویت ارتباط آنها با صنعت بازی.

امین مختاری وی با ارائه آمار آثار ارسالی گفت: 96 اثر از 60 دانشگاه توسط 160 دانشجو به دبیرخانه ارسال شد.

وی بر اهمیت جریان سازی در دانشگاه ها تاکید کرد و خاطرنشان کرد: بازی های فکری به دلیل جذابیت و چالش برانگیز بودن یکی از بهترین ابزارها برای جلب توجه دانشجویان و سوق دادن آنها به سمت فعالیت های خلاقانه و پویا محسوب می شود. برگزاری چنین رویدادهایی نه تنها به ارتقای مهارت و کشف استعدادهای دانشجویان کمک می کند، بلکه موجی از پویایی و نشاط را در جامعه دانشگاهی ایجاد می کند که می تواند الگویی الهام بخش برای سایر فعالیت های دانشجویی باشد.

مختاری گفت: تیم هایی که به مرحله نهایی راه یافته اند توسط شرکت های سازنده بازی حمایت می شوند تا امکان بازاریابی آثارشان فراهم شود.

اولین المپیاد بازی های فکری دانش آموزان چگونه برگزار شد؟

برگزیدگان

هیئت داوران برگزیدگان رویداد را در بخش طراحی بازی در سه دسته بازی های رومیزی، اتاق فرار و بازی های محیطی با توجه به جغرافیای دانشگاه ها انتخاب ،د. وی همچنین لیگ های رقابتی شامل پانتومیم، بازی های تخته ای و بازی های نقش آفرینی بر اساس سناریوی شاهنامه را به شرح زیر اعلام کرد:

بخش لیگ های رقابتی

در بازی های رومیزی

مقام اول: محمد ابریشم از دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم: مینو سرتبی زاده از دانشگاه هنر ایران مقام سوم: فاطمه سادات میرابوتالبی از دانشگاه تهران. .

در بازی های پانتومیم

مقام اول: آرش نوروزی و مهدی ،، از دانشگاه آزاد اسلامی واحد وجید خمینی شهر، مقام دوم: احمد فیاضی و سینا ربیعی از دانشگاه اصفهان، مقام سوم: علیرضا اسماعیلی مقدم از دانشگاه فردوسی مشهد و ستار آقادی از دانشگاه غیرانتفاعی ایوانکی. .

در نقش های ،نه

مقام اول: فاطمه اسلامی فر از دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز، مقام دوم: فاطمه عباس زاده از دانشگاه اصفهان، مقام سوم: هدی سارق، از موسسه غیرانتفاعی خاوران مشهد.

در نقش آفرینی برای مردان

مقام اول: علی اصغر کبیری پور از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، مقام دوم: شهریار شاکری از دانشگاه صنعتی نوشیرو، بابل، مقام سوم: رایبین بادر از دانشگاه دامغان.

در بازی محیطی

مقام اول: مهده میرنگ الدین از دانشگاه اصفهان

در انتخاب نقاط کیوسک

مقام اول: سید محمد مهدی هاشمی از دانشگاه آموزش عالی صنعتی و فناوری ،ان

برگزیدگان لیگ های رقابتی به ترتیب مدال های طلا، نقره و برنز و هدایای نقدی به ارزش 150، 100 و 50 میلیون ریال دریافت ،د.

بخش طراحی بازی

در تخته نرد تک نفره

مقام اول: فهیمه رحم، راد از موسسه غیرانتفاعی فردوس مشهد، رتبه دوم: الناز خدایی از دانشگاه علم و صنعت ایران، مقام سوم: آرش پوروره، از مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 44 تهران و قابل تقدیر : فاطمه حیدری از دانشگاه علم و صنعت صنعت ایران

در یک بازی رومیزی گروهی

مقام اول: گروه سه تفنگدار، مقام دوم: گروه ترنا، مقام سوم: گروه تفتیش عقاید، ستودنی: گروه متا

در مرکز و بازی رومیزی انجمن:

مقام اول: مرکز بازی و خلاقیت از دانشگاه خلیج ، بوشرف رتبه دوم: مرکز بازی های رایانه ای از دانشکده فنی دانشگاه تهران

در یک اتاق فرار فردی

مقام اول: تارا رصافی از دانشگاه ا،هرا، مقام دوم: حسین زارعی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، مقام سوم: زهرا ام، بنی از دانشگاه هنر اسلامی تبریز

در اتاق فرار گروهی

مقام اول: گروه راز، مقام دوم: گروه اتاق ای،،

در اتاق فرار در مرکز و انجمن

رتبه اول: انجمن علمی بازی های رایانه ای از دانشگاه فردوسی مشهد، رتبه دوم: انجمن علمی بازی های دیجیتال و ،میشن از دانشگاه شهرکرد، رتبه سوم: مرکز باجیگو از دانشگاه اصفهان و شایسته تقدیر از واحد اتاق فرار مرکز و مرکز انجمن: مرکز بازی و خلاقیت دانشگاه خلیج ، بوشهر

در گروه دانشگاهی بازی جغرافیای محیطی

ستودنی: مجموعه عجیب

در بازی محیطی جغرافیا Canon University and Society

رتبه اول: انجمن علمی بازی های رایانه ای از دانشگاه فردوسی مشهد، رتبه دوم: کانون اندیشه و بازی از دانشگاه واسا، رتبه سوم: انجمن علمی دانشجویی بازی های رایانه ای از دانشگاه شهید چمران اهواز و لوح تقدیر: مرکز بازیجو از اصفهان. دانشگاه

برگزیدگان برای این مسابقه طرح بازی با تندیس و هدایای نقدی به مبلغ 150، 100 و 50 میلیون ریال دریافت ،د.

همچنین به فرهنگسراها، انجمن های بازی و گروه های دانش آموزی زیر که بهترین عملکرد را در تمامی ابعاد این رویداد ،ب ،د، کاپ های ویژه طلا، نقره و برنز اهدا شد.

در جام گروهی

جام طلا: مجموعه مخفی

جام نقره ای: مجموعه رم ای،

جایزه برنز: مجموعه ایدیاروشان

در جام انجمن و مرکز:

جام طلا: کانون بازیکنان دانشگاه اصفهان

جام نقره ای: انجمن علمی بازی های رایانه ای از دانشگاه فردوسی مشهد

جام برنز: مرکز بازی های کامپیوتری دانشکده های فنی دانشگاه تهران

از مجریان این مراسم علی اکبر محمدی، ستارا خدا،ی، شایان شادمان، مرتضی محسنی، مهدی ابراهیمی، سینا ،ایتی، عرفان همت زاده و محمدامین رفیع نیز با اهدای سپر تقدیر تجلیل شد.


منبع: https://www.irna.ir/news/85701986/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA