گفت حبیبه وی در گفت و گو با خبرنگار گروه علمی ایرنا، تاکید کرد: یکی از مشکلات کنونی در حوزه صنعت، ناتو، فارغ التحصیلان دانشگاهی در تامین نیازهای فناورانه این بخش پس از فارغ التحصیلی است که یکی از برنامه های اختصاصی در و، علوم بورس صنعت و تجارت است. وی خاطرنشان کرد و اظهار داشت: این بورس تا زم، که در حوزه صنعت مشکلاتی ایجاد نشود تعریفی ندارد.
رئیس سازمان امور دانشجویان اضافه کرد: علاوه بر این ا،ر متخصصان شاغل در صنعت در آستانه بازنشستگی هستند و با این شرایط برای صنعت و تبادل شغل برنامه ریزی کرده ایم.
وی در توضیح بیشتر این بورس صنعتی گفت: در این بورس صنعتی نوع فارغ التحصیلان مورد نیاز دانشگاه ها از میان رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه ها اعلام می شود و دانشگاه به این فارغ التحصیلان معرفی می کند.
40 واحد دانشگاهی با صنایع و 50 ساعت آموزشی
حبیبه افزود: در این مبا، و، علوم به صنعت اجازه داد تا حدا،ر 40 درس عملی را به دانشجویان آموزش دهد و گواهینامه های لازم را برای دانشجویان صادر کند و سپس دانشجویان به صنعت تحویل داده شوند.
وی گفت: در این طرح دانشگاه به دانشجویان این امکان را می دهد که با نظر سازمان بورسیه به میزان مشخصی دروس انتخابی را بگذرانند. ضمناً دوره آموزشی دانشجوی بورسیه صرف ساماندهی بورسیه می شود و دانشجو مجاز است حدا،ر 50 ساعت در ماه با مجتمع صنعتی همکاری کند.
رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: اولین کار با حقوق ماهانه ای است که صنعت برای این فارغ التحصیلان تعیین می کند. این بدان م،است که آینده شغلی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است و این صنعت می داند که تعدادی از متخصصان پرتقاضا که بخشی از ماژول های دوره صنعت را به پایان رسانده اند می توانند آنها را انتخاب کرده و از آنها استفاده کنند که کارایی صنعت را به همراه خواهد داشت. .
حبیبه گفت: اکنون هدف سازمان دانشجویی و، علوم با توجه به سیاست های جدید ،ت چهاردهم در وهله اول ایجاد و تقویت فضای امید در بین دانشجویان است. چرا که دانشجویان فعلی مدیران و سازندگان آینده این کشور محسوب می شوند و اگر با اشتیاق و امید وارد عرصه مدیریت شوند، مطمئناً می توانند تحولات بزرگی را در کشور ایجاد کنند.
حمایت از دانش آموزان ممتاز
وی افزود: در این راستا و در زمینه تشویق دانش آموزان و خودباوری برنامه های مختلفی را در نظر گرفته ایم که یکی از این برنامه ها حمایت از دانش آموزان ممتاز در سطح کشور است که حدود پنج تا 20 درصد دانش آموزان ممتاز را در بر می گیرد. هر زمینه
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: رشته های تحصیلی دارای بورسیه به صورت جداول در ،متی از دفترچه انتخاب رشته کنکور با ،وان «رشته های بورسیه» به تفکیک و به صورت جداول در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و برای هر رشته تحصیلی، ظرفیت پذیرش برای هر نیمسال اول و دوم به همراه ،ت پذیرش مشخص می شود.
وی تصریح کرد: بر این اساس، نخبگان منتخب از دانشجویان ممتاز در سراسر کشور می توانند از بورسیه تحصیلی با حقوق ماهیانه پنج تا هفت میلیون تومان بهره مند شوند تا انگیزه در آنها ایجاد شود و به نحوی بهتر و تمام وقت بر دروس خود تمرکز کنند.
به گفته حبیبه، بر اساس برنامه ریزی هر نیمسال، معدل تجمعی دانشجویان در رشته های مختلف تایید می شود و در صورت داشتن ویژگی های مشخص شده، می تواند به صورت رایگان از این بورسیه استفاده کند.