بر اساس این گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در دیدار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با اعضای انجمن شرکت های فناور و انجمن ملی هوش مصنوعی گفت: هدف از برگزاری این نشست، شفاف سازی مسائلی است که جهان را نگران می کند. . انجمن ها می توانند این کار را در ا،یستم هوش مصنوعی انجام دهند. اما آنچه مهم است این است که قرار نیست انجمن های علمی به جای دانشگاه ها قرار گیرند.
وی نقش معاونت علمی رئیس جمهور در حوزه هوش مصنوعی را بر عهده گرفتن مسئولیت و ارائه نقشه راه جامع در این زمینه ،وان کرد و اظهار داشت: همکاری های بین دستگاهی برای دستگاه های اجرایی در حال تحقق است که این امر بسیار خوبی است. به خودی خود مشکل ما جذب و بکارگیری نخبگان در حوزه هوش مصنوعی در دستگاه های اجرایی نیست، بلکه مشکل ما حفظ نخبگان در این دستگاه ها است و ظرفیت کامل در دستگاه های اجرایی کشور برای جذب و استخدام در حوزه های مختلف وجود دارد. فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، اما یکی از موضوعاتی که در حوزه آموزش منابع انس، وجود دارد، انتقال ... نیروی انس، از بخش ،تی به بخش خصوصی و از بخش خصوصی به خارج از کشور است که باید در مورد آن فکر کنیم. نهاد ،تی
افشین به اهمیت امنیت سایبری پرداخت و تصریح کرد: اهمیت مسائل امنیت سایبری برای کشور باعث شد تا تشکیل ستاد امنیت سایبری به ریاست معاون اول رئیس جمهور در دستور کار قرار گیرد و یکی از فرصت های امروز ما در حوزه هوش مصنوعی است. ،ت را با این فضا همراهی کنیم و در بدنه ،ت تلاش زیادی برای تقویت این فضا وجود دارد.
وی در آ،ین بخش از سخنان خود درباره نحوه حمایت معاونت علمی از دو انجمن فعال در حوزه هوش مصنوعی گفت: از کتاب هایی که در معاونت نوشته شده است حمایت می کنیم، اما در حوزه های نوظهور مانند هوش مصنوعی، کتاب های ترجمه شده نیز انجام می شود. این حمایت را دریافت کنید و شرط این امتیاز انتشار این کتاب ها در نشریات دانشگاهی است، زیرا معاونت رئیس جمهور در امر داوری ورود نخواهد داشت. لذا متعهد می شویم از انتشار کتاب هایی در این زمینه اعم از ترجمه و تالیف حمایت کنیم. دوم حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد یا دکتری که دارای مقالات منتشر شده در مجله انجمن ملی هوش مصنوعی هستند، سوم حمایت از برگزاری کنفرانس های بین المللی و چهارم حمایت از طرح بازبینی دانشگاهیان عملیاتی تا زمان انجام این ارزیابی است. . هر 6 ماه یکبار و در بین دانشگاهیان فعال در این زمینه برگزار می شود.
معاونت علمی، حمایت ویژه از شرکت های شناختی فعال در حوزه هوش مصنوعی، تسهیل مسائل مربوط به پیش نویس قانون حفاظت از داده ها و بررسی چالش ها و موضوعات مرتبط با ارزهای دیجیتال و مقررات در این موضوعات را از دیگر برنامه های حمایتی برشمرد. از معاونت علمی رئیس جمهور.