تعدد موضوعات مهم در عرصه هنر، فرهنگ و ارتباطات کشور را با بحران های بیشتری مواجه می کند
انتشار: اردیبهشت 24، 1403
بروزرسانی: 29 فروردین 1404

تعدد موضوعات مهم در عرصه هنر، فرهنگ و ارتباطات کشور را با بحران های بیشتری مواجه می کند


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، دکتر اکبر نصرالله روز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه در همایش ملی اساتید هنر، فرهنگ و ارتباطات در شیراز افزود: با اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و سازماندهی مجدد بخش هنری و رسانه ای کشور، نظام آموزشی، حکومت داری، حرکت هنرمندان و توانمندسازی در عرصه رسانه می تواند مسائل حل نشده عظیمی را در عرصه هنر و رسانه حل کند.

وی ادامه داد: درک ناکافی از پیشرفت فناوری های ارتباطی، آرایش رسانه ای، تغییر مدل تولید، توزیع و مصرف اطلاعات و نوع فعالیت، عدم فعالیت فعال و اتخاذ برنامه های درسی سنتی و راهبردهای انفعالی و واکنشی، حبس در نظام آموزشی طی دهه ها علیرغم تغییرات حاکم بر محیط و عدم پاسخگویی به نیازهای دانش آموزان و مردم و ،ت، دانش آموز، را به نمایش می گذارد که فاقد قابلیت ها در بازار کار، پر، از عموم، ناتو، یا ظرفیت کافی برای پاسخگویی به نیازها هستند. افکار عمومی، اقناع افکار عمومی، بازدارنده، مق، با جریان تحریف و ارتش رسانه ای غرب، واژگونی افکار عمومی و بازی در عرصه رسانه ای، فرهنگی و هنری مخالفان و نداشتن روایت اول و برتر در بسیاری از موارد مهم مسائل استراتژیک مارپیچ حاکم بر سکوت و جریان ساز نبودن از جمله مسائل مهم حل نشده حوزه هنری و رسانه ای کشور است که از سوی افکار عمومی آسیب پذیر و ناتوان مانده است.

این استاد دانشگاه گفت: کشور در حوزه موشکی و تج،ات دفاعی به بازدارندگی دست یافته است اما در عرصه رسانه و ارتباطات موفق نبوده و اصحاب رسانه و هنرمندان اغلب ناخواسته در خاک دشمن بازی می کنند. ما نتوانستیم نیروهای رسانه ای جبهه انقلاب را تربیت کنیم که توانایی و مهارت لازم برای رقابت با رسانه های مخالف را داشته باشند!

نصرالله افزود: توانمندی های کشور در عرصه هنری و رسانه ای بسیار با،ت اما یا به اندازه کافی مورد بهره برداری قرار نمی گیرد و یا در خدمت منافع ملی و انقلاب اسلامی نیست. ادارات هنر، فرهنگ، رسانه و روابط عمومی به دلایل مختلف از جمله نداشتن اولین و بالاترین روایت، مانع از جنگ شناختی بین رقبا و دشمن نمی شوند.

تعدد موضوعات مهم در عرصه هنر، فرهنگ و ارتباطات کشور را با بحران های بیشتری مواجه می کند

نویسنده کتاب «مدیریت خبر در رسانه های حرفه ای» گفت: همه به ویژه نیروهای مختلف در ایجاد شرایط فعلی رسانه ای و هنری مسئول هستند اما سهم ساختارهای آموزشی و نوع و روش تدریس در دانشکده های دانشگاه و بخش های هنر، رسانه، فرهنگ و ارتباطات نیز به خلاقیت و تداوم کمک می کند. ما به یک برنامه جدید در مورد خود نیاز داریم. ادامه این وضعیت کشور را در محاصره و بحران های بیشتری قرار خواهد داد.

وی با طرح این سوال که چه ،، باید کشور را از محاصره تبلیغاتی نجات دهند و چه ،، مخاطب راهبردهای «جهاد تبیین»، «رمان اول»، «بازسازی انقلابی» و راهبردهای مستند تحول و تعالی هستند. دانشگاه آزاد اسلامی و در حوزه فرهنگ و ارتباطات گفت: نخبگان و دانشگاه ها باید کشور را از این وضعیت نجات دهند.

رئیس دانشکده فنی و رسانه ادامه داد: اه،، راهبردها و سیاست ها در اسناد بالادستی، سخنان ریاست محترم دانشگاه، بیانات مقام معظم رهبری، بیانات گام دوم کاملاً روشن است و اه،، استراتژی ها و سیاست ها تا سال 1405 تغییر نخواهد کرد. بنابراین، بدون درگیر شدن در حاشیه ها یا بازگشت به عقب و توقف در حاشیه هایی که اجرای برنامه تحول را «توقف یا کند» می کند، وظیفه و هنر ماست که هدف، راهبرد و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی باشیم. برای تحول و دگرگونی سند برنامه تعالی اطلاع رس، و اطلاع رس، به دیگران، حساس و حساس بودن، آگاهی و اطلاع رس، به دیگران و در نهایت با اجرای دقیق و به موقع آن با مشارکت اساتید و دانشجویان دانشگاه را از بحران پیش رو نجات دهید.

نصرالله افزود: دانشگاه، هنر و رسانه در تراز انقلاب و تمدن، اسلامی سازی و تعمیق آموزه ها، بومی سازی، شناخت مسائل و نیازهای ملی و بین المللی، پاسخگویی به تحولات ملی و محلی و ایفای نقش در آنها، پاسخگویی به مطالبات رهبری است. حاکمیت و مردم، توانایی شناخت و حل مشکلات و ،وج از زندان در قواعد ساختارهای کهن و غربی، ارتقای کیفیت و کارایی، توانمندسازی و فعالیت علمی و م،وی از اه، مهمی است که در تحول و تغییر گنجانده شده است. سند تعالی که باید با اتخاذ راهبردهایی مانند کنشگری فعال به دست آید، اولین و بهترین رم، است که به این اه، رسیده است.

رئیس دانشکده هنر و رسانه هشدار داد که صرف بازسازی و تغییر استراتژی و رویکرد به تنهایی کافی نیست، بلکه توجه به عامل «زمان» نیز بسیار ضروری است. کندی و تأخیر در «شناخت»، «انطباق و انطباق» با تحولات محیطی و آرایش جدید نظام های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای برای کشور، جبهه رسانه ای انقلاب اسلامی، هنرمندان و دانشگاهیان بسیار پرهزینه خواهد بود. و این کشور را به طور تصاعدی بدتر خواهد کرد، که توسعه، پیشرفت و نفوذ آن را به گونه ای به تاخیر می اندازد که جبران آن ممکن است غیرممکن یا بسیار مضر باشد.

وی بیان کرد: بهره مندی اساتید و دانشجویان در آنچه به نفع دانشگاه است از جمله دروس مهارتی با توجه به شرایط جدید در دروس انتخابی، ایده های بازاریابی، آموزش و پژوهش برای ایجاد نیاز و محتوا، حفظ و افزایش مخاطبان و کاربران و... تشکیل کانون های هنری، فرهنگی و رسانه ای و بسترهای مرتبط در اجرای راهبرد منفعت و پاسخگویی، اجرای طرح اجرای راهبرد توانمندسازی اساتید و دانشجویان، تشکیل کانون فکری و تامین محصولات هنری، فرهنگی و رسانه ای مورد نیاز داخلی و خارجی. ، تشکیل کارگروه کارآفرینی و اشتغال و... دستور کار گروه های هنر، فرهنگ و ارتباطات ملی تعیین شود.

همایش دو روزه کارگروه ملی هنر، فرهنگ و ارتباطات پس از دو روز بحث و بررسی کارگروه های مختلف روز دوشنبه 4 اردیبهشت با حضور رئیس و معاون دانشگاه آزاد اسلامی در شیراز به کار خود پایان داد. از علوم انس، و هنر.

تعدد موضوعات مهم در عرصه هنر، فرهنگ و ارتباطات کشور را با بحران های بیشتری مواجه می کند


منبع: https://www.irna.ir/news/85476069/%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D9%87%D9%86%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86