برای گزارش دادن معاونت علمی و آموزشی ایرنا از سایت مدیکال ا،پرساختلال سلوک (CD) یک بیماری شایع و کمتر شناخته شده است که علائم آن شامل رفتارهای ضد اجتماعی یا پرخاشگرانه مانند دعوا، قلدری و قانون شکنی است. این بیماری معمولا در دوران کودکی یا نوجو، تشخیص داده می شود و معمولاً سلامت اجتماعی و رو، افراد را به خطر می اندازد.
برخلاف اختلالات شناخته شده تری مانند اختلال کمبود توجه و بیش فعالی (ADHD) و اوتیسم، تحقیقات زیادی در مورد اختلال سلوک انجام نشده است، در حالی که ،ن زده می شود که حدود 3 درصد از کودکان و نوجوانان در سراسر جهان از این اختلال رنج می برند.
محققان دانشگاه های باث و بیرمنگام در ،ستان، با همکاری تیم های تحقیقاتی در سراسر اروپا، آمریکای شمالی و آسیا، ساختار مغز 1185 کودک مبتلا به اختلال سلوک و 1253 کودک در حال رشد را بررسی ،د.
آنها دریافتند که ناحیه لایه بیرونی مغز ی،ی قشر مغز در کودکان مبتلا به اختلال سلوک به طور قابل توجهی کاهش یافته است که نشان می دهد رشد مغز آنها با سایر کودکان متفاوت است. محققان همچنین دریافتند که اندازه بسیاری از مناطق زیر قشری مغز (واقع در عمق مغز) در این کودکان کوچکتر است.
دلایل این امر هنوز برای محققان روشن نیست تفاوت های ساختاری در مغز در افراد مبتلا به اختلال سلوک چگونه است؟
احتمال می دهند ،ی های اولیه (مثلاً کودک آزاری) ممکن است نقش مهمی در ایجاد این اختلال داشته باشد.
در حالی که محققان درک می کنند ،، که از اختلال سلوک رنج می برند با مشکلاتی مانند یک جرم در بزرگسالی، اضطراب و افسردگی مرتبط، آنها سعی می کنند به افراد مبتلا به این اختلال و خانواده های آنها کمک کنند.
یافته های آنها اخیرا در مجله علمی The Lancet منتشر شده است روانپزشکی Lancet منتشر شده است.