دستیار مدیریت هوش مصنوعی توسط محققان دانشگاه امیرکبیر طراحی شده است
انتشار: دی 23، 1403
بروزرسانی: 29 فروردین 1404

دستیار مدیریت هوش مصنوعی توسط محققان دانشگاه امیرکبیر طراحی شده است



برای گزارش دادن گروه علمی ارنا از دانشگاه صنعتی امیرکبر و رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبر در همایش حسابرسی و رونمایی فناوری اطلاعات سیستم کاو،تا (یک پلت فرم کاملا دیجیتال برای همکاری و مدیریت هوشمند سازم،) وی درباره این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر متشکل از 10 دانشکده و 20 پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی است که بیشتر آنها در حوزه فنی و مهندسی فعالیت می کنند. یکی از پژوهشکده های فعال در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پژوهشکده فناوری سلامت است و یکی از زمینه های کاری این پژوهشکده، برگزاری چند برنامه علمی کوتاه مدت است.

علی رضا راهی وی با اشاره به اینکه دانشگاه به دنبال استفاده حدا،ری از توانمندی های موجود است، افزود: طی تفاهم نامه ای با شرکت ملی انفورماتیک بانک مرکزی که با محوریت فعالیت های پژوهشکده سلامت، گروهی از کمک های ویژه منعقد شد. در رابطه با کاربرد مدیریت ریسک فناوری اطلاعات برای موسسات اعتباری و فصل نهم بر اساس حداقل ا،امات مربوط به ریسک های فناوری اطلاعات برای موسسات اعتباری توافق شد. همچنین قرار بود این نوع نشست کوتاه مدت بین دانشگاه و بانک مرکزی برگزار شود. طراحی سامانه کاو،تا (پلتفرم کامل دیجیتالی برای حکمر، و مدیریت هوشمند سازمان) نیز در راستای این تفاهم نامه اجرایی شد.

وی خاطرنشان کرد: نظام بانکی و فعالیت هایی که در نظام بانکی و اعتباری صورت می گیرد امروز محور فعالیت های اقتصادی کشور است. باید به تدریج به سمت فناوری های پیشرفته برویم و از این فناوری ها در حوزه های مختلف استفاده کنیم. اجرای این برنامه ها قطعا به فعالان این سامانه کمک می کند تا سطح اطلاعات و آگاهی خود را برای ارائه خدمات بهتر افزایش دهند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر هوش مصنوعی را یکی از فعالیت های اصلی این دانشگاه دانست و تاکید کرد: پژوهشکده هوش مصنوعی بزرگی را در این راستا در دانشگاه راه اندازی کردیم که امروزه توسط بسیاری از سازمان های مختلف کشوری از معاونت علمی مورد استفاده قرار می گیرد. رئیس بخش هایی که خدمات دفاعی و خدماتی مانند بنیاد مصطفی را ارائه می دهند.

استفاده از ابرکامپیوتر دانشگاه آمریکایی برای حل مشکلات آموزشی

رهایی گفت: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور تامین تج،ات لازم، سرویس ابر رایانه را در سال 1392 راه اندازی کردیم. به تدریج این ابر رایانه مجهز و توسعه یافت. امروزه به ،وان بزرگترین ابررایانه در سیستم آموزشی کشور عمل می کند. از این ابزار می توان در موضوعات مختلفی در حوزه IT استفاده کرد.

وی به مهم ترین فعالیت های پژوهشکده فناوری سلامت وابسته به دانشگاه صنعتی پرنس کبیر اشاره کرد و گفت: این پژوهشکده در بخشی در حوزه پژوهش و فناوری فعالیت می کند که ابزارهای مورد نیاز بانک ها از جمله طراحی اطلاعات را طراحی می کند. فناوری مبتنی بر مدل های مختلف، ،یبی از این نوع فعالیت های تحقیقاتی، یک مؤسسه تحقیقاتی است. دومین بخش از فعالیت پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر، توانمندسازی، آموزش و برگزاری دوره های آموزشی با نهادهای مختلف نظام صنفی است.

به گزارش خبرگزاری ایرنا. کاوانتا این یک پلتفرم کاملا دیجیتالی برای حاکمیت و مدیریت هوشمند سازمان است که با حمایت «دانشگاه صنعتی پرنس کبیر» و با گرد هم آوردن متخصصان با تجربه در حوزه های ،ب و کار و فناوری اطلاعات در کشور آغاز به کار کرد. همراه با گروهی از بهترین نسل جوان علاقه مند به تحول و تلاش برای پاسخگویی کارآمد و تازه به چالش های بلندمدت برای مدیریت و مدیریت هوشمندانه و مبتنی بر ریسک.

اساس تشکیل کاو،تا ایجاد یک دستیار ماهر و قابل اعتماد برای اجرای آسان فرآیند حاکمیت پیچیده و مدیریت هوشمند و ریسک محور است. این پلتفرم کاملا دیجیتالی دستیار هوشمند شما برای پیمایش مسیر پیچیده و دشوار حاکمیت، مدیریت، نظارت، حسابرسی، ارزیابی انطباق و تصمیم گیری کلیدی و استراتژیک خواهد بود.


منبع: https://www.irna.ir/news/85717305/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%A8%DB%8C%D8%B1