محمدرضا کارگری در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا وی درباره نحوه هزینه مشارکت خیرین دانشگاه در صندوق قرض الحسنه دانشجویی کشور گفت: این موسسه با هدف انجام خدمات عام المنفعه و اشاعه، آموزش و اعتلای فرهنگ اسلامی و کمک به رفع نیازها و بهبود زندگی دانشجویان، دانشگاهیان فعالیت می کند. و دانش آموزان جهاددانشگاهی اعطای وام بدون بهره (اقدامات خیر) با دریافت وجه پس انداز خیرین، اعضای صندوق، دانشگاهیان جهاد دانشگاهی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی که صندوق را به صورت قرض الحسنه یا بدون غرامت تامین می کنند. با حفظ و رعایت موازین و مقررات شرعی جمهوری اسلامی ایران و در قالب مصوبات هیأت امنای جهاد دانشگاهی و در راستای احیاء و تقویت سنت های امر به معروف در جامعه به ویژه دانشگاهیان. جامعه و کمک به حل بخشی از مشکلات مالی و معیشتی دانشجویان، جهادگران و دانشگاهیان و در راستای تحقق راهبرد سومین برنامه توسعه جهاد دانشگاهی «مبتنی بر ترویج فرهنگ و ارزش های اسلامی در جامعه به ویژه در میان جامعه است. جوانان، دانشجویان و دانشگاهیان».
وی افزود: بنابراین بیشترین منابع این صندوق صرف رفع مشکلات مالی دانشجویان در رشته های مختلف تحصیلی می شود.
کارگری تصریح کرد: منابع جمع آوری شده توسط نیکوکاران صرف ساخت مدرسه و بیمارستان یا اقداماتی برای ارتقای علم و دانش در حوزه های مورد نیاز بر اساس هدف در کشور می شود.
رئیس هیئت مدیره مجمع نیکوکاران کشور بر این باور است که باید بخشی از وظایف مؤسسه الخیرین را به دانش آموزان واگذار کرد و از مشارکت آنان در پیشبرد اه، و برنامه ها بهره مند شد تا افکار و اندیشه های نوین به وجود آید. به گروه معرفی می شوند و خود دانش آموزان برای این کار تجربه اداری ،ب می کنند.
وی همچنین گفت: باید شرایطی فراهم شود تا مشارکت اساتید، کارمندان و دانشجویان در کمک به رفع دغدغه های دانشجویان افزایش یابد.