رسول ا، (ص) می فرمایند در گفتگو با خبرنگار گروه علمی ایرنا وی بیان کرد: طی سال های گذشته فعالیت بنیاد ملی نخبگان به شناسایی و حمایت از نخبگان علمی کشور، سرآمدان دانشگاهی و مدال آوران مختلف المپیک محدود شده است دسته های قبلی که شامل نخبگان ادبی می شود که هنرمندان و ماهر هستند.
وی با اشاره به سند راهبردی بنیاد ملی نخبگان گفت: در این سند مشخص شده است که نخبگان علمی، ادبی، هنری، مهارتی و اداری توسط بنیاد ملی نخبگان شناسایی و حمایت می شوند.
محمدقلی گفت: می توان بدون تحصیلات دانشگاهی در رشته های مختلف ادبی و هنری از جمله کارگرد،، شعر، هنرهای تجسمی، طراحی، خوشنویسی، قالی بافی و سفالگری از توانایی ها و مهارت های خاصی برخوردار بود فعالیت های همایش ملی بنیاد نخبگان می توانند جایگاه و رتبه ای را ،ب کنند که بلافاصله در بین جامعه نخبگان مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در اینجا بنیاد ملی نخبگان دیگر به وضعیت تحصیلات دانشگاهی، دانشگاهی و آکادمیک توجهی نخواهد کرد و در شناسایی و حمایت از این افراد تنها به توانایی ها و مهارت های خاص آنها می پردازد.
نایب رئیس اداره استعدادهای درخشان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برپایی آیین های تجلیل از شیوخ و پیشوایان در عرصه های مختلف و برنامه این نهاد برای حمایت از آنان، افزود: این برنامه ها که اخیرا برای تجلیل از 25 نخبگان برگزار شد. در حوزه ادبی قطعاً به تأثیرگذاری این افراد و همچنین تهیه آثار ارزشمند در حوزه مورد نظر بستگی دارد.