بر اساس آنچه این گروه علمی به سایت ایرنا گزارش داد مدیکال ا،پرس در گزارشی آمده است: تحقیقات انجام شده زیر نظر دانشکده علوم پزشکی دانشگاه کانازاوا ژاپن نشان داد که بین افزایش مصرف چای سبز و کاهش ضایعات ماده سفید در مغز در سالمند، که آن را مصرف نمی کنند، رابطه م،اداری وجود دارد. او از زوال عقل رنج می برد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که نوشیدن روزانه سه فنجان یا بیشتر چای سبز احتمالاً از سلامت مغز محافظت می کند. اما مصرف قهوه تاثیر قابل توجهی بر سلامت مغز نداشت.
ماده سفید متشکل از شبکه بزرگی از رشته های عصبی (آ،ون) واقع در مغز است که امکان تبادل اطلاعات و ارتباط بین نواحی مختلف مغز را فراهم می کند. این ماده «ماده سفید» نامیده می شود. زیرا رشته های عصبی با پوشش محافظی به نام میلین پوشانده شده اند که رنگ سفید آن را به بافت می دهد.
ضایعات ماده سفید مغزی که معمولاً نشان دهنده بیماری عروق کوچک است، با زوال شناختی، زوال عقل عروقی و بیماری آ،ایمر همراه است. مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر مصرف چای سبز و قهوه بر حجم ضایعه ماده سفید، حجم هیپوکامپ و حجم کل مغز با استفاده از داده های تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) انجام شد.
چای سبز و قهوه حاوی ،یبات محافظ عصبی هستند و پس از آب پرمصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان هستند. تحقیقات انجام شده قبل از تحقیقات فعلی نشان داده است که مصرف چای و قهوه با افزایش توانایی های شناختی مرتبط است. اما مطالعات کمی رابطه مستقیم آن را با تغییرات ساختاری در مغز افراد مسن بررسی کرده اند.
نتایج این تحقیق نشان داد که خواص آنتی ا،ید، و ضد التهابی کاتچین های چای سبز مانند اپی گالوکاتچین گالات ممکن است آسیب عروق خونی را کاهش داده و سلامت مغز را افزایش دهد.
کاتچین نوعی فنل، آنتی ا،یدان طبیعی و متابولیت ثانویه گیاهان است.