کارآفرینی باید به عنوان رسالت دانشگاه ملی مهارت شناخته شود
انتشار: مهر 15، 1403
بروزرسانی: 29 فروردین 1404

کارآفرینی باید به عنوان رسالت دانشگاه ملی مهارت شناخته شود



برای گزارش دادن گروه علمی ایرنا از و، علوم برای تجلیل و تقدیم رئیس دانشگاه ملی مهارت با حاضرین سید احمد رضا خضرینشست مشاور وزیر و مدیرکل حوزه و، علوم امروز (یکشنبه) در دستگاه مرکزی برگزار شد.

خضری در این مراسم دانشگاه ملی ماهارت یک دانشگاه فرابخشی و فرصتی برای اشتغال و کارآفرینی تلقی شد وی افزود: این دانشگاه چه در سطح ملی و چه در حوزه مهارتی به م،ای واقعی باید به نام خود دست یابد.

وی دانشگاه ملی ماهارت را به ،وان دانشگاهی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و صنعت معرفی کرد و خاطرنشان کرد: این دانشگاه باید به کارآفرینی و اشتغال در دستور کار خود باشد و برای آماده سازی نیروی کار ماهر و موثر برای جامعه تلاش کند.

الخضری دستیابی به اه، دانشگاه را با تامین نیازهای روزمره جامعه ضروری دانست و تصریح کرد: باید نیازهای ذینفعان و عموم مردم شناسایی و توسعه کشور در حوزه کارآفرینی به ،وان ماموریت مشخص شود. از دانشگاه ملی مهارت.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه و، علوم ضرورت توجه به وضعیت اعضای هیأت علمی، کارکنان و نیروی انس، را برای دستیابی به آموزش خوب دیدند با منابع مالی ،ت، این دانشگاه می تواند درآمدزایی داشته باشد، کمک های خیرین زن و مرد را جلب کرده و هدف آنها را در جهت گسترش همه جانبه دانشگاه هدایت کند.

ارائه گزارش عملکرد به رئیس سابق دانشگاه ملی المهره

رئیس سابق دانشگاه ملی مهرات همچنین با برشمردن تاریخچه و فلسفه تاسیس دانشگاه به برخی از دستاوردها و فعالیت های این دانشگاه در دوران تصدی خود اشاره کرد.

عرفان خسرویان مواردی مانند الحاق معاونت صلاحیت های حرفه ای به اساسنامه دانشگاه، اخذ مجوز پارک علم و فناوری، تشکیل کنسرسیوم های استخدامی، ایجاد چهار کارگروه ساختار، درآمدزایی، اسکان و اشتغال و رفع مشکلات قانونی را پیشنهاد کرد. مشکلات املاک دانشگاه، اخذ 30 سند مالکیت و افزایش بودجه دانشگاه

رئیس دانشگاه ملی المهره نیز دانشگاه ملی المهره را یکی از تأثیرگذارترین مراکز ،تی در زمینه اشتغال و کارآفرینی ،وان کرد و گفت: ا،ر دوره های آموزشی رسمی ،تی در زمینه مهارت افزایی و ایجاد فرصت های شغلی برگزار می شود. وابسته به دانشگاه ملی المهرا هستند و به ،وان بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور باید اه، و برنامه ها با شرایط و محیط کشور همسو بوده و هماهنگ باشند.

غلامرضا زم،به برخی از برنامه های دانشگاهی مانند رسیدگی به نیازهای اداری و مالی همکاران دانشگاهی و غیردانشگاهی، تج، و نوسازی کارگاه ها و آزمایشگاه ها، ارتقای کیفیت آموزش های مهارتی و جذب دانشجویان خارجی با تاکید بر مکالمه زبان ،یسی. وی به توان و توان نیروی انس، و ،یب پایگاه حامیان و خیرین اشاره کرد.

در پایان این مراسم حکم انتصاب صادر شد غلامرضا زم، خضری در سمت ریاست دانشگاه ملی مهارات با اهدای متنی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تقدیر کرد. عرفان خسرویان در زمان تصدی مسئولیت به او تحویل داده شد.


منبع: https://www.irna.ir/news/85619742/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D9%88%D8%AF