اختصاص 20 درصد از بودجه آموزش عالی به تغذیه دانشجویان

اختصاص ۲۰ درصد بودجه آموزش عالی به تغذیه دانشجویی

برای گزارش دادن گروه علمی ایرنا از سوی سازمان امور دانشجویان حسین امام علیپور امروز (دوشنبه) وی در هفتاد و پنجمین نشست معاونان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دانشجویی کشور گفت: توسعه رستوران های مکمل برای تنوع و رضایت دانشجویان و کاهش مدت زمان تحصیل در دانشگاه ها می تواند در رفع چالش های تغذیه موثر باشد.

وی ادامه داد: از سال 93 تا 1400 کارهای خوبی از جمله طبقه بندی رستوران ها و آشپزخانه ها و توسعه رستوران های مکمل انجام شد که اکنون مغفول مانده است.

امام علیپور با بیان اینکه 20 درصد بودجه آموزش عالی صرف تغذیه می شود و قابل کاهش است. وی افزود: دانشگاه ها بیش از آنکه به تدریس و پژوهش مشغول باشند، دغدغه اسکان و غذا دارند، در حالی که موضوع تدریس و پژوهش بسیار مهم است.

اختصاص 20 درصد از بودجه آموزش عالی به تغذیه دانشجویان

مدیرکل دفتر طرح و برنامه افزود: سهم دانش‌آموزان از تغذیه دانش‌آموزان کمتر از 10 درصد است. بنابراین مابقی را باید از منابع آموزش عالی تامین کنیم. غذای تکمیلی یکی از بهترین گزینه ها برای حل چالش تغذیه دانش آموزان است.

امام علی پور اشاره کرد که برخی از دانشگاه ها به سمت رستوران های مکمل روی آورده اند. وی گفت: صندوق رفاه نیز آیین نامه خاصی برای تغذیه وضع کرد و راهکارهای متعددی وجود دارد که می تواند موضوع تغذیه دانش آموزان را مدیریت کند. هدفمند ، حمایت از تغذیه راه حل موجود دیگری برای حل چالش های تغذیه ای است که باید به آنها رسیدگی کنیم.

،وم برگزاری کارگاه های آموزشی مهارت آموزی و مهارت افزایی در دانشگاه ها

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان نیز در این جلسه گفت: اجرای طرح هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه ها ضروری است.

سید فردین تقی زاده وی ادامه داد: کاهش پرونده دانشجویان شهید و ایثارگر در قالب موارد خاص برای ما بسیار مهم است و این امر با استفاده از طرح هدایت تحصیلی و استاد مشاور امکان پذیر است.

وی با بیان اینکه طرح های مختلفی برای توانمندسازی دانش آموزان اجرا شده است، گفت: نشان ملی سردار سلیم، به دانش آموزان ممتاز اعطا می شود و این مایه امیدواری و اشتیاق برای تحصیل بهتر دانش آموزان شهید و ایثارگر است.

وی تصریح کرد: جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی از دیگر طرح های این مدیریت ،تی است که هر ساله با توجه به بروز و شکوفایی استعدادهای دانش آموزی در حوزه های قرآنی، هنری و ادبی برگزار می شود.

مدیرکل اداره شهید واستارکار سازمان امور دانشجویان گفت: سال آینده میزبان المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویی شهید واستارکار خواهیم بود که به میزب، دانشگاه شیراز برگزار می شود.

دکتر تقی زاده با اشاره به ضرورت برگزاری کارگاه های مهارت آموزی و ارتقای مهارت دانشجویان در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه های مهارتی در دانشگاه ها با مدیریت اوقات فراغت دانشجویان موجب ارتقای روحیه خودباوری و درآمدزایی برای دانشجویان می شود. دانش آموزان

وی افزود: امسال برای اولین بار دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز میزبان طرح ملی ارتقای مهارتی دانش آموزان شاهد و ایثارگر در گروه های دختر و پسر بود. هر بخش شامل 26 کارگاه عملی بود و دانشجویان پس از یک دوره 9 روزه مهارت های لازم را ،ب ،د و در روز آ، محصولات خود را ارائه ،د.

منبع: https://www.irna.ir/news/85598542/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5-%DB%B2%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C