اقلیدس اولین قطعه از نقشه کیهان شناسی جدید را ارائه کرد

«اقلیدس» اولین تکه از نقشه کیهانی جدید را ارائه داد

به گزارش گروه علمی ایرنا از سی ان ان، ابزارهای علمی جدید داده های جدیدی تولید می کنند که می تواند نگاه دانشمندان به جهان را تغییر دهد. یک مثال خوب از این تلسکوپ اقلیدس آژانس فضایی اروپا است، یک تلسکوپ با زاویه باز که در سال 2023 به فضا پرتاب شد و هدف آن کمک به حل معمای ماده تاریک و انرژی تاریک است.

هفته گذشته، تلسکوپ اقلیدس اولین قطعه از نقشه کیه، را ارائه کرد – حاوی حدود 100 میلیون ستاره و کهکشان – که تکمیل آن شش سال طول کشید. این مشاهدات سه بعدی شگفت انگیز ممکن است به دانشمندان کمک کند تا بفهمند ماده تاریک چگونه نور را خم می کند و فضا را در سراسر کهکشان ها خم می کند.

در همین حال، بر فراز کوهی در شمال شیلی، محققان بنیاد ملی علوم ایالات متحده و دانشگاه استنفورد در حال آماده شدن برای راه اندازی بزرگترین دوربین دیجیتال جهان در رصدخانه Vera C هستند. آنها رابین هستند.

اقلیدس اولین قطعه از نقشه جدید کیهان شناسی را ارائه کرد

کشف شهرهای مدفون در قرون وسطی در ازب،تان

سی‌ان‌ان همچنین گزارش داد که در کوه‌های ازب،تان، یک تیم تحقیقاتی از لیزرهای متصل به یک ربات پرنده برای کشف دو شهر مدفون و گمشده برای قرن‌ها استفاده ،د. دانشمندان اعلام ،د که برای اولین بار با استفاده از یک پهپاد مجهز به تج،ات ردیابی نور، نقشه شهرهای فراموش شده قرون وسطایی واقع در چهارراه باست، جاده ابریشم را ترسیم کرده اند.

کشفیات جدید در مورد “انسان خوب” از طریق روش های علمی

مدت‌هاست که پژوهشگران از داستان ۸۰۰ ساله مرده‌ای در چاهی در نروژ اطلاع داشتند. به نظر می رسد که انداختن این جسد به داخل چاه ت، برای مسموم ، آب در هنگام حمله نظامی بوده است. اکنون، تجزیه و تحلیل DNA به دانشمندان این امکان را داده است که این داستان را با ،یب اسطوره، تاریخ، علم و فناوری بیان کنند.

محققان برای اولین بار در سال 1938 استخوان های “مرد وای” را در نزدیکی یک قلعه کشف ،د، اما اکنون یک تیم تحقیقاتی با استفاده از فناوری توالی ژنتیکی موفق به دستیابی به جزئیات جدیدی در مورد این مرد شده اند.

اقلیدس اولین قطعه از نقشه جدید کیهان شناسی را ارائه کرد

موجودات شگفت انگیز

تحقیقات جدید نشان می دهد که حداقل دو گونه از ، شب تاب در طول دوره مزوزوئیک در آسمان شب می درخشیدند. این بدان م،است که دایناسورها ممکن است نورهای ملایم ساطع شده توسط این ،ات را در غروب آفتاب دیده باشند.

با تکیه بر تجزیه و تحلیل قبلی اولین گونه ، شب تاب شناسایی شده از آن زمان، که در سال 2015 اعلام شد، تیمی از محققان گونه های ، شب تاب 99 میلیون ساله دیگری را بررسی ،د. این گونه که در سال 2016 در شمال میانمار کشف شد، ممکن است به محققان در درک بهتر چگونگی تکامل ، شب تاب کمک کند.

منبع: https://www.irna.ir/news/85640927/%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B3-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%DA%A9%DB%8C%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF