به گزارش خبرگزاری ایرنا. حسین افشین وی شامگاه شنبه در دیدار با کارآفرینان، اعضای اتاق بازرگ، و روسای دانشگاه های استان اصفهان افزود: با حمایت های کوچک و کوچک شرکت های دانش و فناوری، دستاوردهای بزرگی در منطقه حاصل شده است. کشور، اما شاید این نقطه ضعف ما بود که نتوانستیم آن را به خوبی به تصویر بکشیم و ارائه کنیم.
وی ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان و فناور ما در صنایع دارویی، پزشکی، ماشینآلات و کشاورزی نیز رشد خوبی داشتهاند و باید دستاوردهای آنها بیشتر به نمایش گذاشته شود.
افشین با تاکید بر اینکه یکی از اولویت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این دوره حمایت از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه صادرات است، خاطرنشان کرد: در این زمینه در منطقه کارهایی انجام داده ایم و زمینه سازی کرده ایم. که به افزایش صادرات آنها کمک خواهد کرد.
وی همچنین تقویت علوم پایه را از اولویت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانست و افزود: در این زمینه نیز طرحی در نظر گرفته شده که امیدواریم به خوبی اجرایی شود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: از هر ایده و خلاقیتی در حوزه هوش مصنوعی استقبال می کنیم، شهرهایی مانند اصفهان می توانند در راه اندازی باشگاه هوش مصنوعی و ایجاد شبکه بین نهادهای نخبه در استان ها در این زمینه پیشگام باشند.
افشین با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی یک موضوع پیچیده است، افزود: این موضوع عوامل متعددی دارد که تامین نیروی انس، توسط و،خانه های علوم و بهداشت، زیرساخت های آن توسط و، ارتباطات و موضوع داده های در حال انجام است. اجرا دست شورای عالی فضای مجازی عامل چهارم محیط زیست است.
وی ادامه داد: این بخش پیشرفت نمی کند مگر اینکه این چهار عامل در کنار هم قرار گیرند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان همچنین تاکید کرد: طبقه بندی شرکت های دانش بنیان باید توسط سازمان ها و کمیته های وابسته به اتاق های بازرگ، انجام شود.
افشین خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفویض اختیارات به معاونت های پژوهشی تعدادی از دانشگاه های بزرگ کشور است تا نیازی به ارجاع همه امور به ستاد دانشگاه نباشد. عامل علمی
افشین با اشاره به اینکه بیشتر کار دفاتر علمی و فناوری وابسته به معاونت ریاست جمهوری بررسی پروژه های اساتید است، گفت: این امر باعث می شود دفاتر ما بیشتر وقت خود را به جای کار بر روی کار داوری بگذرانند. مروجین باید توسط سایر نهادها مانند بنیاد علم انجام شود.
وی همچنین بر ،وم ورود شرکت های دانش بنیان به موضوع آلودگی هوا تاکید کرد و خاطرنشان کرد: در شهرهایی مانند اصفهان، عمده آلودگی آنها از منابع ثابت مانند کارخانه ها و نیروگاه ها (در مورد سوختن نفت کوره) و برای جلوگیری از این امر باید شرکت های دانش بنیان وارد عمل شوند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: از صنایع و شرکت های بزرگ انتظار داریم کارهای بزرگی انجام دهند و منتظر اقدامات خوبی از سوی آنها مانند راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر هستیم.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز شنبه 3 شهریور به اصفهان سفر کرد. از جمله برنامه های این بازدید رونمایی از سه محصول دانش در شهر علمی و پژوهشی، بازدید از بسیاری از شرکت های دانش استان در حوزه هوش مصنوعی و دیدار با مسئولان، نخبگان و فعالان اقتصاد دانش بنیان بود. سفر روزانه.
حدود 4500 نفر از نخبگان نخبگان و دانشگاهیان استان اصفهان تحت پوشش حمایت ها و تسهیلات بنیاد نخبگان قرار گرفتند.
اصفهان با حدود 200 هزار دانشجو، 3500 هیئت علمی و بیش از 700 شرکت دانش بنیان، دومین استان کشور از نظر دانشگاهی و فناوری است.
منبع: https://www.irna.ir/news/85596530/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86-%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7