پیشنهاد ایران به کشورهای بریکس برای خروج اینترنت از انحصار غرب

پیشنهاد ایران به بریکس برای خروج اینترنت از انحصار غرب

به گزارش صبح پنج شنبه، علی اکبر احمدیان خبرنگار ایرنا که در جمعی از مقامات بلندپایه امنیتی کشورهای عضو بری، در سن پترزبورگ سخنر، می کرد، از رویکرد آمریکا و متحدانش برای تضعیف قدرت ملی انتقاد کرد. حاکمیت کشورهای مستقل با استفاده از فناوری‌های مختلف، از جمله فناوری ارتباطات سایبری و شبکه‌های اجتماعی، خواستار اقدامات عملی توسط کشورهای عضو بری، برای مق، با این رویکرد شد.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش ها در حوزه فناوری و امنیت سایبری، انحصار اینترنت بر دستگاه های حیاتی و برخی سیستم ها و بسترهای نرم افزاری، سخت افزاری و اینترنتی غربی به ویژه آمریکایی است که باید حل شود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی از همکاری در حوزه هوش مصنوعی به ،وان یکی از چارچوب های من، برای همکاری مش، بین کشورهای عضو گروه بری، و سایر کشورهای مستقل یاد کرد.
وی همچنین بر اهمیت همکاری این کشورها برای ایجاد بسترهای مش، با اشاره به وجود شکاف دیجیتالی و عدم وجود پیوندهای زیرساختی فناوری بین کشورهای عضو بری، تاکید کرد.

پیشنهاد ایران به کشورهای بری، برای ،وج اینترنت از انحصار غرب

ترس از تهدیدات سایبری
رئیس هیئت ایر، در نشست مقامات ارشد بری، گفت: یکی از مهمترین تهدیدات امنیتی معاصر در صحنه بین المللی، امنیت اطلاعات به ویژه در فضای مجازی است که ترس شدید از بهره برداری توسط ،اصر تروریستی و تروریستی وجود دارد. گروه ها
وی تصریح کرد: ما هشدار می دهیم که تروریسم سایبری یکی از تهدیدات آینده برای همه ما خواهد بود و حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی اعضای بری، و سایر کشورها است، به ویژه اینکه جنبه های رو، تروریسم سایبری می تواند م،ب تر از تروریسم باشد. در فضای واقعی. زیرا می تواند امنیت فردی، امنیت اجتماعی، امنیت اقتصادی، امنیت فرهنگی و حتی امنیت ملی کشورها را به مخاطره جدی وارد کند.
احمدیان گفت: تروریست ها از شبکه های اجتماعی با پیام های رسانه ای برای جذب نیرو در هماهنگی عملیاتی و مید، و بدون نیاز به حضور فیزیکی در صحنه جرم استفاده می کنند و نقل و انتقالات مالی آنها با ارزهای دیجیتال و از طریق فناوری بلاک چین تسهیل می شود.
وی تصریح کرد: اکنون مرزهای میدان نبرد و زندگی عادی شهروندان از بین رفته و دوگانگی بین امنیت جامعه و حفظ حریم خصوصی شکل گرفته که پیچیدگی امنیت شهروندان و امنیت ملی را برای همه افزایش می دهد. از ما و ضرورت همکاری جمعی اعضای گروه بری،.

تشکیل باشگاه کشورهای ضد تحریم باید تسریع شود
دبیر شورای عالی امنیت ملی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: امنیت اقتصادی و امنیت غذایی در جهان علیرغم شعارهای تجارت آزاد جه،، در سال های اخیر به شدت مورد تهدید آمریکا و متحدانش قرار گرفته است. شرایط اقتصادی و تحریم ها به ،وان ابزاری سیاسی و تهاجمی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: برای مق، با استفاده سلاح از تهدید اقتصادی، اقتصادی و قضایی، تسریع در تشکیل باشگاه کشورهای ضد تحریم و پیروی از سازوکارهای عملی هماهنگ برای مق، با تحریم ها را پیشنهاد می کنم. .
رئیس هیئت جمهوری اسلامی ایران در نشست مقامات ارشد گروه بری، همچنین پیشنهاد کرد که اقدامات برای ایجاد امنیت در حوزه مالی که توافق کلی نیز وجود دارد، با سرعت بیشتر و بیشتر در دستور کار قرار گیرد. به طور گسترده زمان بندی
قطع وابستگی سیستم مالی بری، به دلار، انجام مبادلات بانکی با ارزهای ملی، راه اندازی پلتفرم های بانکی مش، و برنامه های پیام رس، در سریع ترین زمان ممکن بین اعضای بری، و ایجاد شبکه بانکی مش، مبتنی بر فناوری بلاک چین و ارزهای رمزنگاری شده از جمله مواردی است که که آل احمدیان تاکید داشتند و در این راستا بودند.
وی همچنین خواستار ایجاد نهادهای نظارتی مالی و برخورد با عملیات پولشویی مستقل، غیروابسته و غیرسیاسی توسط کشورهای مستقل جهان از جمله برجام شد و گفت: این اقدامات می تواند مقدمه ای برای یک تسویه حساب مالی جامع برای بری، مدل ،ب و کار.

کمیته مش، ایمنی و بهداشت مواد غذایی باید در بری، ایجاد شود
احمدیان بر اهمیت تدوین نقشه راه مش، کشورهای بری، در حوزه امنیت اقتصادی و سلامت قضایی تاکید کرد و گفت: پیشنهاد مشخص جمهوری اسلامی ایران تشکیل کمیته مش، ایمنی و بهداشت مواد غذایی در بین کشورهای عضو برجام است. کشورهای عضو که در مجموع امکانات زیادی در این زمینه دارند.

دبير شوراي عالي امنيت ملي همچنين در نشست نمايندگان عالي‌رتبه امنيتي كشورهاي بريكس، ايجاد ساختار امنيتي مشخص براي برجام تحت ،وان كميته امنيت بريكس و شناسايي سازوكارهايي را پيشنهاد كرد. همکاری مش، در این زمینه حوزه های صلح و امنیت بین المللی برای مق، با تهدیدات مش، جه،. (جزئیات بیشتر را اینجا بخو،د.)

بر اساس گزارشی دیگر، احمدیان در این دیدار اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران از هرگونه طرح صلحی که بین روسیه و اوکراین توافق شود مانند طرح چین و برزیل حمایت می کند. (جزئیات بیشتر را اینجا بخو،د)

رئیس هیئت ایر، در اج، سران مقامات عالی امنیتی برجام از مقامات این کشورها خواست به هر نحو ممکن برای پایان دادن به وحشیگری و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی کمک کنند. (اینجا بخو،د)

نشست مقامات ارشد امنیتی کشورهای بری، روز چهارشنبه در شهر سن پترزبورگ روسیه با حضور دکتر علی اکبر احمدیان نماینده ولی فقیه و دبیر شورای عالی امنیت ملی به نمایندگی از آنها برگزار شد. . برای جمهوری اسلامی ایران
در این نشست سه روزه علاوه بر ایران، مقاماتی از برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای ج،ی، امارات متحده ،ی و اتیوپی به ،وان اعضای گروه بری، حضور داشتند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی روز سه شنبه در اولین روز سفر خود با دبیر شورای امنیت ملی روسیه، دستیار ویژه پوتین در امور همکاری های بین المللی، معاون نخست وزیر و وزیر ریاست جمهوری صربستان گفتگو کرد. آفریقای ج،ی در مورد تقویت همکاری های دوجانبه و چندجانبه در سطح بین المللی.
وی روز چهارشنبه با دستیار ویژه رئیس جمهور برزیل و مشاور امنیت ملی هند دیداری دوجانبه داشت.
این جلسه روز پنجشنبه 22 شهریور 1403 خاتمه می یابد.

درباره بری،
سنگ بنای گروه اقتصادهای نوظهور در سال 2006 در حاشیه شصت و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گذاشته شد.
در سال 2009، اولین اج، سران چهار کشور BRIC (برزیل، روسیه، هند و چین) در یکاترینبورگ (روسیه) برگزار شد، جایی که آنها در بی،ه مش، نهایی توافق ،د که گفت،ا و همکاری ها باید منسجم، فعال و واقع بینانه باشد و توسعه شفاف نه تنها به نفع کشورهای در حال توسعه و نوظهور نیست، بلکه ایجاد نظم جه، هماهنگ که صلح پایدار و مش، را تضمین می کند.
با الحاق جمهوری آفریقای ج،ی در سال 2011، حرف “S” (حرف اول نام آفریقای ج،ی) به کلمه “Brick” اضافه شد.
در اج، بری، که در تابستان 1402 در آفریقای ج،ی برگزار شد، سیریل رامافوزا، رئیس جمهور این کشور، اعلام کرد که اعضای این گروه (متشکل از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای ج،ی) از آرژانتین، مصر، تصمیم گرفته اند، اتیوپی، ایران و پادشاهی ،ستان سعودی، پادشاهی ،ستان سعودی و امارات متحده ،ی را به عضویت کامل بری، دعوت کنند. سپس رئیس جمهور جدید آرژانتین اعلام کرد که کشورش به این گروه نخواهد پیوست. سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه که کشورش ریاست گروه بری، را بر عهده دارد، در پاسخ به سوالی در این باره گفت: ما دعوت به آرژانتین را لغو نمی کنیم، این دعوت باقی است. ما خواهیم دید که توسعه بیشتر برجام چگونه پیش می رود و همکاران آرژانتینی ما در مورد این موضوع چه نتیجه ای خواهند گرفت.
روسیه به ،وان رئیس دوره ای بری، در سال 2024 حدود 250 رویداد را در این چارچوب برنامه ریزی کرده است.
در میان اعضای جدید، مشارکت ،ستان سعودی در رویدادهای بری، حداقل بوده است. به گفته کنستانتین کاساچف، نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه، ریاض همچنان در حال بررسی حضور در گروه بری، است.

منبع: https://www.irna.ir/news/85594280/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B5%D8%A7%D8%B1-%D8%BA%D8%B1%D8%A8